Laminaat Coevorden

Struinen door 100.000 m2 showroom

Klinkt het struinen door meer dan 100.000 m2 aan vloeren niet als muziek in de oren om laminaat voor uw woning in Coevorden te vinden? Stap dan nu in uw auto en breng een bezoek aan de showroom van Droomvloer aan de Neringstraat 1s in Kampen . Op vijftig minuten afstand van Coevorden vindt u de mooiste laminaatvloeren voor een hele scherpe prijs. Want we geven wel korting tot 70%. Daarnaast houden we de nieuwste trends en ontwikkelingen in de gaten, zodat u altijd kunt kiezen voor de laatste trends. Weet u al voor welk laminaat u gaat kiezen voor uw woning in Coevorden?

Kies voor laminaat visgraat

Als wij een suggestie mogen doen voor uw huis in Coevorden, dan is het kiezen voor laminaat visgraat als vloer een hele goede keuze. We geven graag aan waarom dat zo is:

 • Een laminaat visgraat vloer brengt enorm veel sfeer in uw huis.
 • Door het patroon brengt u speelsheid in uw (woon)kamer.
 • Het is een tijdloze vloer die in ieder interieur past.
 • Laminaat visgraat heeft dezelfde voordelen als een normale laminaat vloer:
  • makkelijk te leggen, ook door uzelf;
  • makkelijk in onderhoud;
  • bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer of PVC visgraat vloer;
  • toepasbaar in alle ruimtes in huis, ook in natte ruimtes.

Vele mogelijkheden

Naast laminaat visgraat is laminaat ook te krijgen in talloze kleuren en stijlen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor laminaat in uw woning in Coevorden met een houten uitstraling, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een variant die op natuursteen lijkt. Er zijn enorm veel mogelijkheden. Houdt u bijvoorbeeld meer van tegels? Kies dan voor onze laminaat tegels. Laminaat tegels zijn gemaakt van samengeperst hout, maar ze hebben de uitstraling van tegels. Of ga voor de laatste trend en neem een beton look laminaat in uw woning in Coevorden. Door te kiezen voor een click laminaat kunt u de vloer simpel en snel zelf leggen.

Uw laminaat vindt u bij Droomvloer, nabij Coevorden

Wilt u liever uw laminaat laten leggen? Onze professionele legservice komt graag bij u in Coevorden om het laminaat te leggen. Vaak kunnen we binnen enkele dagen de laminaatvloer bij u bezorgen en leggen. Dus kom langs bij onze showroom of bestel uw laminaat via onze website. Dan komen we het graag bij uw thuis in Coevorden bezorgen.
Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085 – 006 30 42 of door een e-mail te sturen naar info@droomvloer.nl.