PVC vloer Coevorden

PVC vloer is populair

Een PVC vloer is tegenwoordig een hele populaire vloer. We ontvangen dan ook steeds vaker inwoners uit Coevorden in onze showroom of op onze website www.droomvloer.nl. Een PVC vloer is eigenlijk in elke ruimte van uw huis toe te passen en daarom multi inzetbaar. Vooral als u dezelfde vloer wilt op een verdieping, dan kunt u uw PVC vloer mooi door laten leggen van woonkamer tot in de wc. Want een PVC vloer is vochtbestendig, een ideale vloer dus voor uw woning in Coevorden. Heeft u ook gekozen voor vloerverwarming? Ook dan is PVC de beste keuze, omdat het een minimale dikte heeft en daardoor goed de warmte doorgeeft.

Bekijk onze PVC vloeren

PVC visgraat iets voor u?

De laatste trend op het gebied van PVC vloeren is PVC visgraat. Onze professionele legservice heeft al vele PVC vloeren in Coevorden mogen leggen en dat doen ze ook graag bij uw thuis. PVC Visgraat is om de volgende redenen een goede keuze:

  • Een PVC visgraatvloer brengt heel veel sfeer in uw huis.
  • Het patroon brengt op een fijne manier speelsheid in uw (woon)kamer.
  • Zo’n vloer past in bijna ieder interieur en is daardoor ook tijdloos.
  • PVC Visgraat heeft dezelfde voordelen als een normale PVC vloer. Het dempt geluid, het is slijtvast, het is heel makkelijk in onderhoud, het kan goed tegen vocht en het gaat heel lang mee

Plak of click PVC?

U vraagt zich misschien af of u het beste kunt kiezen voor een plak of click PVC vloer in uw woning in Coevorden. De belangrijkste vraag daarbij is eigenlijk: Wilt u het zelf doen of laten doen? Een click PVC vloer leent zich beter om zelf te leggen door het handige kliksysteem. Daarnaast is zo’n vloer verhuisbaar. Een plak PVC vloer verlijmen we met de ondergrond en die ondergrond moet goed geëgaliseerd worden. Dit kunt u het beste door een professional laten doen. Meer weten over beide soorten vloeren? Bekijk onderstaande pagina’s op onze website:

Uw PVC vloer vindt u bij Droomvloer in de buurt van Coevorden

Onze showroom bevindt zich op nog geen 20 minuten afstand van Coevorden. We verzekeren u dat u bij ons de PVC vloer voor uw woning gaat vinden. Kom naar onze showroom en onze medewerkers adviseren u graag bij het maken van uw keuze. Vaak kunnen we uw PVC vloer binnen enkele dagen bij u in Coevorden bezorgen en ook leggen. Vraag naar alle mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar info@droomvloer.nl of bellen naar 085 – 006 30 42.

 

Onze showroom is ook goed bereikbaar vanuit: