Legservice

Uw vloer professioneel en snel gelegd

Wanneer u straks uw nieuwe vloer heeft besteld, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk hebben liggen. Dat begrijpen wij en daarom bezorgen we uw vloer al binnen enkele dagen bij u thuis. Daarnaast kunnen we de vloer ook meteen voor u leggen. Onze ervaren vloerenleggers doen dit op professionele wijze en bovendien aanzienlijk vlotter dan wanneer u het zelf zou moeten doen. Zo weet u zeker dat uw vloer er perfect in ligt en kunt u op de dag van bezorging al genieten van de nieuwe uitstraling van uw woonkamer of keuken!

Wij leggen iedere vloer

Voor welke soort vloer u ook kiest: met onze legservice bent u er zeker van dat uw nieuwe vloer exact ligt zoals het hoort. Wij leggen ieder type vloer met uiterste precisie. Daarbij hoort natuurlijk ook het plaatsen van de ondervloer en de plinten. Dit laatste is nu typisch een klus die u het best aan ervaren vakmensen kunt overlaten, omdat het nogal nauwkeurig komt. Onze vloerenleggers zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en samen één mooi geheel vormt.

Alle legmethodes en patronen mogelijk

U kunt bij ons zowel plak- als klik-pvc bestellen, evenals laminaat. Met name het leggen van een plak-pvc-vloer is iets waar u beter niet zelf aan kunt beginnen. Dit komt echt aan op ervaring en gevoel en is dus werk voor de vakman. Kiest u voor plak-pvc dan is het belangrijk dat de ondervloer goed geëgaliseerd wordt, zodat uw nieuwe vloer mooi recht en strak komt te liggen. Ook dit regelen onze vloerenleggers voor u.

Ook het leggen van diverse patronen is voor onze specialisten geen enkel probleem. Wilt u planken in verschillende breedtes met elkaar combineren? Of gaat uw voorkeur uit naar een visgraatvloer? Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe pvc- of laminaatvloer er precies zo uit komt te zien zoals u ze in woonmagazines tegenkomt.

Heeft u elders al een vloer gekocht, maar bent u nog op zoek naar vakkundige vloerenleggers? Neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op. Ook voor het leggen van bijvoorbeeld tapijt, houten vloeren of tegels zijn wij beschikbaar. En dient uw huidige vloer eerst nog verwijderd te worden? Voor onze vakmannen is dat evenmin een probleem!

Gebruikmaken van onze legservice? Neem contact op

Vraag vrijblijvend via onderstaande button een offerte aan, zodat wij u een prijsindicatie kunnen geven.

Offerte aanvragen

We plannen dan samen met u een leveringsafspraak in en zorgen ervoor dat uw vloer diezelfde dag nog gelegd wordt. Moet het leggen nog even op zich laten wachten, maar wilt u wel graag uw nieuwe vloer laten bezorgen? Geen probleem, dan komen onze vloerenleggers graag later nog eens langs!

Vraag een offerte voor onze legservice aan

  • Om een u een complete prijsopgave te geven vragen wij u foto’s toe te voegen waarop elke vloer in iedere ruimte welke gestoffeerd moet worden zichtbaar is.
    Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 1 MB, Max. aantal bestanden: 10.