Legservice

Uw vloer professioneel en snel gelegd

Wanneer u straks uw nieuwe vloer heeft besteld, wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk hebben liggen. Dat begrijpen wij en daarom bezorgen we uw vloer al binnen enkele dagen bij u thuis. Daarnaast kunnen we de vloer ook meteen voor u leggen. Onze ervaren vloerenleggers doen dit op professionele wijze en bovendien aanzienlijk vlotter dan wanneer u het zelf zou moeten doen. Zo weet u zeker dat uw vloer er perfect in ligt en kunt u op de dag van bezorging al genieten van de nieuwe uitstraling van uw woonkamer of keuken!

Wij leggen iedere vloer

Voor welke soort vloer u ook kiest: met onze legservice bent u er zeker van dat uw nieuwe vloer exact ligt zoals het hoort. Wij leggen ieder type vloer met uiterste precisie. Daarbij hoort natuurlijk ook het plaatsen van de ondervloer en de plinten. Dit laatste is nu typisch een klus die u het best aan ervaren vakmensen kunt overlaten, omdat het nogal nauwkeurig komt. Onze vloerenleggers zorgen ervoor dat alles perfect op elkaar aansluit en samen één mooi geheel vormt.

Alle legmethodes en patronen mogelijk

U kunt bij ons zowel plak- als klik-pvc bestellen, evenals laminaat. Met name het leggen van een plak-pvc-vloer is iets waar u beter niet zelf aan kunt beginnen. Dit komt echt aan op ervaring en gevoel en is dus werk voor de vakman. Kiest u voor plak-pvc dan is het belangrijk dat de ondervloer goed geëgaliseerd wordt, zodat uw nieuwe vloer mooi recht en strak komt te liggen. Ook dit regelen onze vloerenleggers voor u.

Ook het leggen van diverse patronen is voor onze specialisten geen enkel probleem. Wilt u planken in verschillende breedtes met elkaar combineren? Of gaat uw voorkeur uit naar een visgraatvloer? Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe pvc- of laminaatvloer er precies zo uit komt te zien zoals u ze in woonmagazines tegenkomt.

Heeft u elders al een vloer gekocht, maar bent u nog op zoek naar vakkundige vloerenleggers? Neemt u ook in dat geval gerust contact met ons op. Ook voor het leggen van bijvoorbeeld tapijt, houten vloeren of tegels zijn wij beschikbaar. En dient uw huidige vloer eerst nog verwijderd te worden? Voor onze vakmannen is dat evenmin een probleem!

Gebruikmaken van onze legservice? Neem contact op

Wanneer u hulp kunt gebruiken bij het leggen van uw nieuwe vloer kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 06-14363210 of door een e-mail te sturen naar info@droomvloer.nl. We plannen dan samen met u een leveringsafspraak in en zorgen ervoor dat uw vloer diezelfde dag nog gelegd wordt. Moet het leggen nog even op zich laten wachten, maar wilt u wel graag uw nieuwe vloer laten bezorgen? Geen probleem, dan komen onze vloerenleggers graag later nog eens langs!

Legkosten

PVC
Vloerverwarming dichtsmeren € 9,50 per m2
Egaliseren (plavuizen) € 16,50 per m2
Egaliseren (cement dekvloer) € 12,50 per m2
Egaliseren (anhydrietvloer) € 12,50 per m2
Schuren anhydrietvloer € 2,00 per m2
Leggen is incl. lijm
Leggen PVC (stroken) € 10,00 per m2
Leggen PVC (visgraat normaal) € 17,50 per m2
Leggen PVC (visgraat Klein) € 27,50 per m2
Plaatsen band € 2,50 per m1
Plaatsen Band + Bies € 3,00 per m2
Click PVC
Leggen click PVC € 9,50 per m2
Leggen click PVC Visgraat € 16,00 per m2
Laminaat (incl ondervloer op rol en plakplinten plaatsen)
Leggen laminaat € 9,50 per m2
Leggen laminaat visgraat € 16,00 per m2
Plaatsen ondervloer groene platen € 2,50 per m2
Hoge Plinten
Plaatsen Plinten Incl Montage kit, incl plinten € 9,50 per m1
Jumpax
Plaatsen Jumpax vloer € 10,00 per m2
Traprenovatie
Trap met PVC (Open Trap) incl pvc € 1.250,-
Trap met PVC (dichte Trap incl. stootborden) incl pvc € 1.500,-
Tapijt
Plaatsen tapijt excl. lijm  € 3,25 per m 2