PVC vloer Steenwijk

PVC vloer kopen nabij Steenwijk

Vaak ontvangen wij bij Droomvloer.nl inwoners vanuit Steenwijk die op zoek zijn naar een PVC vloer. PVC is een trend op het gebied van vloeren. Niet raar, want PVC kunt u overal in huis leggen: van slaapkamer tot badkamer. U bent van harte welkom om vanuit Steenwijk een bezoekje te brengen aan onze showroom vol PVC vloeren. Liever online? Bekijk dan ons hele assortiment in de webshop en bestel vandaag nog een PVC vloer die u in Steenwijk wilt laten leggen.

Bekijk onze PVC vloeren

Soorten PVC vloer

Net zoals alle andere vloeren in Steenwijk, is ook een PVC vloer in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. U kunt kiezen voor een click of plak PVC vloer. Zoals de naam het zegt, wordt een click vloer in elkaar ‘geklikt’. Op deze manier is de PVC vloer verhuisbaar en kunt u hem opnieuw laten leggen. De plak PVC vloer wordt in uw woning in Steenwijk verlijmd met de ondervloer. Weet u geen keuze te maken tussen deze varianten? Dan kunt u een expert van Droomvloer benaderen voor advies. Ontdek meer over de twee varianten op de onderstaande productpagina’s:

In Steenwijk een PVC vloer nodig?

Wanneer u de keuze voor PVC heeft gemaakt, is het tijd om de definitieve vloer voor uw woning in Steenwijk uit te kiezen. U kunt bij ons in de showroom langskomen, maar u kunt ook online bestellen! Gaat u zelf uw PVC vloer in Steenwijk leggen of laat u dit doen door de experts van Droomvloer.nl?

Redenen om voor een PVC vloer te kiezen

Benieuwd waarom zoveel mensen – dus ook uw buren in Steenwijk – kiezen voor een PVC vloer? Wij van Droomvloer.nl leggen u dit graag uit! In principe maakt het niet uit welk soort vloer u mooi vindt. Een PVC vloer kunt u leggen in visgraat, tegels en zelfs betonlook. Naast dit visuele voordeel, heeft deze vloer een aantal praktische voorbeelden:

Een PVC vloer is goed te onderhouden. Dagelijks stofzuigen en dweilen met water is al voldoende. Het gebruik van chemische middelen raden wij af. Deze schoonmaakmiddelen kunnen de vloer juist beschadigen en zorgen daarnaast voor vlekken. Wanneer u voor een PVC vloer in Steenwijk kiest, kiest u voor een duurzame vloer.

PVC heeft een sterke toplaag bovenop de kunststoflagen. Dit zorgt ervoor dat PVC tot wel 25 jaar mee kan gaan! Een PVC vloer is waterbestendig. Zo hoeft u niet bang te zijn voor beschadigingen wanneer er met water geknoeid wordt. Omdat deze vloer tegen water kan, is het een ideale vloer voor zelfs de badkamer. Ook in combinatie met vloerverwarming een succes!