PVC vloer Meppel

PVC vloer kopen nabij Meppel

Vanuit de regio Meppel ontvangen wij bij Droomvloer veel klanten die een nieuwe PVC vloer zoeken. PVC is razend populair en kan overal in de woning gelegd worden. In de woonkamer, slaapkamer en zelfs in de badkamer! U bent van harte welkom om vanuit Meppel een bezoek te brengen aan onze vloerenwinkel. Wij hebben verschillende kleuren en stijlen. Voor uw interieur in Meppel hebben wij bijvoorbeeld een visgraat patroon, PVC tegels of een click PVC vloer! Ontdek de mogelijkheden direct.

Bekijk onze PVC vloeren

Waarom een PVC vloer?

U kent vast andere bewoners in Meppel die de keuze voor een PVC vloer hebben gemaakt. Niet gek, want deze vloer heeft ontzettend veel voordelen. Of u nu zelf een PVC vloer gaat leggen of dat u de PVC vloer laat leggen in Meppel: de voordelen zijn enorm!

  • PVC is ontzettend sterk en gaat jarenlang mee;
  • De vloer is onderhoudsvriendelijk;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • PVC is vochtbestendig.

Trendgericht

Bij Droomvloer houden we continu de trends op het gebied van PVC vloeren in de gaten. Bent u voor uw woning in Meppel bijvoorbeeld op zoek naar een visgraat vloer? Dan bent u bij Droomvloer.nl aan het juiste adres! Visgraat is ontzettend populair op dit moment. Beige, bruin of lichtgrijs: in deze kleuren bieden wij visgraat PVC vloeren aan. Niet elke inwoner van Meppel is dol op deze soort PVC vloer. Gelukkig is er ook een andere trend gaande: de PVC tegels. Deze trend zorgt voor een moderne betonlook en is ook in verschillende kleuren te verkrijgen.

Click of Plak?

De keuze is gemaakt: u laat een PVC vloer in Meppel leggen. Nu is het tijd om te beslissen welke vloer u precies kiest. PVC is namelijk op te delen in 2 categorieën. Click of Plak PVC. Aan de naam herkent u misschien al de manier waarop de vloer gemonteerd wordt. Bij een click vloer, ‘klikt’ de vloer ineen. Bij plak PVC lijmt u het materiaal aan de ondervloer vast. Gaat u zelf de PVC vloer in Meppel leggen? Zorg er dan voor dat u van tevoren genoeg informatie opzoekt. Kijk bijvoorbeeld naar tutorials of vraag een specialist om tips. Bent u van plan om de PVC vloer te laten leggen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken. Bij Droomvloer leggen experts uw click of plak PVC vloer met passie en ervaring.

In Meppel een PVC vloer nodig?

Jaarlijks leggen wij meerdere PVC vloeren in Meppel. En geen één vloer is hetzelfde! Welke voorkeur u ook heeft, Droomvloer heeft voor elke ruimte een mooie oplossing. U kunt online ons assortiment bekijken of langskomen in onze showroom. Voor welke PVC vloer u ook gaat: in onze winkel nabij Meppel vindt u het!