PVC vloer Ommen

Veel inwoners van Ommen kiezen voor PVC

In onze showroom, maar ook op droomvloer.nl, krijgen we veel inwoners vanuit Ommen die een mooi PVC vloer willen. PVC vloeren zijn vandaag de dag nog steeds de laatste trend, want je kunt PVC in echt alle ruimten van jouw huis in Ommen toepassen. Zelfs in de wc of badkamer. Verder is een PVC vloer goed te combineren met vloerverwarmingen in bestaande en nieuwbouw woningen. Dus als u een (nieuwbouw) huis in Ommen heeft gekocht en u past vloerverwarming toe, dan is PVC de vloer die u moet hebben. We ontvangen u vanuit Ommen met veel plezier in onze showroom.

Bekijk onze PVC vloeren

Verschillende PVC vloeren

PVC vloeren voor uw huis in Ommen zijn er in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen tussen plak of click PVC vloer. Welke u het beste toe kunt passen in uw huis in Ommen, is afhankelijk van uw wensen. Plak PVC vloeren verlijmen we met de ondervloer. Wilt u bijvoorbeeld dat de vloer verhuisbaar is? Dan kunt u het beste kiezen voor click PVC vloeren. Dit klikt u door middel van een kliksysteem in elkaar en is daardoor ook weer makkelijk uit elkaar te halen. Wilt u meer weten? Vraag het aan onze medewerkers in de showroom of bekijk alle informatie op onze website.

PVC vloeren zijn een goede keuze

Kiest u definitief voor een PVC vloer voor uw woning in Ommen? Dan kiest u voor een uitstekende vloer, want met PVC heeft u heel veel baat bij bepaalde dingen. Denk hierbij aan:

  • Een PVC vloer is waterbestendig en makkelijk te onderhouden. Dagelijks stofzuigen en dweilen met water is al voldoende.
  • U kiest ook voor een duurzame vloer die zo’n 25 jaar meegaat.
  • Een PVC vloer, ook in uw woning in Ommen, is uitermate geschikt bij vloerverwarming.
  • U heeft de keuze uit een verschillende kleuren en dessins. Naast houtlook kunt u bijvoorbeeld ook voor een betonlook gaan. Maar u kunt ook voor PVC tegels kiezen. De keuze is enorm.

PVC vloeren koopt u bij Droomvloer nabij Ommen

U heeft een keuze gemaakt voor een mooie PVC vloer voor uw woning in Ommen, maar heeft u al nagedacht over hoe u de PVC wilt gaan (laten) leggen. Er zijn verschillende legmethodes. Tegenwoordig zie je weer veel de legmethode visgraat. Dit is tijdloos en draagt verfijning, klasse en warmte uit. Kom uw vloer en legmethode bewonderen in onze showroom aan de Neringstraat 1s in Kampen. Met zo’n 40 minuten staat u in onze showroom om uw droom PVC vloer voor uw huis in Ommen aan te schaffen.